Vi söker erfarna back-end utvecklare

Vi inom IT DEVELOPMENT vill bli fler och ser fram emot att få in fler professionella och drivna kollegor!

Går du igång på välformulerad och strukturerad kod?

Brinner du för att jobba agilt, dela med dig av dina kunskaper och ta del av andras?

Vill du vara med och göra våra kunder framgångsrika?

Vill du ingå i det lilla bolaget med de stora möjligheterna?

Vill du ha möjligheten att vara med och bygga Advanze?

DU:

brinner för system- och/eller webbutveckling (särskilt back-end), uppskattar arbetet som konsult och sätter kunden i centrum. Du har minst fem års erfarenhet av att jobba som utvecklare, och då med fokus på .Net och/eller Java.
Du håller dig uppdaterad om den senaste tekniken, är prestigelös och motiveras av att ta eget ansvar. Du är strukturerad, lösningsorienterad och tänker proaktivt. Du vill vara med och bygga grunden för vårt nya utvecklingsteam!

VI:

tillhör IT Development som är ett nystartat utvecklingsteam på Advanze. Vi sätter fokus på öppenhet och prestigelöshet genom att bland annat stötta och coacha varandra i våra uppdrag. Vi har högt i tak och tillsammans både påverkar och utvecklar ITD-teamet bolagets utveckling. På Advanze främjar vi en fortsatt personlig och professionell utveckling inom de senaste teknikerna, liksom konsultmässighet för att alltid vara redo för nya utmaningar och utvecklande uppdrag.

Våra kompetenskrav är att du har relevant erfarenhet av att utveckla system- och/eller webbapplikationer av olika komplexitet, är konsultmässig och van att hantera kunder, leverantörer och medarbetare från olika länder och med olika kulturer.

Vi vill att du har:

  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens
  • Minst 5 års erfarenhet av system- och/eller webbutveckling (.Net/Java), med fokus på skalbarhet och modularitet
  • Erfarenhet av agilt arbete, continuous delivery och micro services
  • Erfarenhet i någon grad av olika typer av e-handelslösningar, CMS, CRM och systemintegrationer
  • God kännedom om verktyg så som Github, Octopus Deploy, Docker och motsvarande
  • Det är en stor fördel om du kan påvisa förståelse för hela utvecklingskedjan, även om just back-end är det just DU brinner för!

Intresserad? Ta kontakt med David Lundgren på david.lundgren@advanze.se, 073-558 35 28.