Vi söker erfarna projektledare

Vi inom IT Management vill bli fler och ser fram emot att få in fler professionella och drivna kollegor!

 

Brinner du för att jobba med projektledning?

Vill du vara med och göra våra kunder framgångsrika?

Vill du ingå i det lilla bolaget med de stora möjligheterna?

Vill du ha möjligheten att vara med och bygga Advanze?

 

DU:

brinner för projektledning, uppskattar arbetet som konsult och sätter kunden i centrum. Du har minst fem års erfarenhet av att jobba med projektledning. Du har drivit flera infrastruktur- och/eller utvecklingsprojekt och har erfarenhet av en eller flera metodiker. Du är prestigelös och motiveras av att ta ansvar.

VI:

tillhör IT Management som är ett team med seniora konsulter som alla har många års erfarenhet av ledarskap, antingen som projektledare eller chef. Vi sätter fokus på öppenhet och prestigelöshet genom att bland annat stötta och coacha varandra i våra uppdrag. Vi har högt i tak och tillsammans både påverkar och utvecklar ITM-teamet bolagets utveckling. På Advanze främjar vi en fortsatt personlig och professionell utveckling inom projektledning och konsultmässighet för att alltid vara redo för nya utmaningar och uppdrag.

 

Våra kompetenskrav är att du har relevant erfarenhet av att driva stora komplexa projekt i internationella organisationer, är konsultmässig och van att hantera kunder, leverantörer och medarbetare från olika länder och med olika kulturer.

Vi vill att du har:

  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens
  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning från större organisationer
  • Erfarenhet av styrgruppsarbete
  • Erfarenhet av budgetarbete
  • Certifiering inom projektledning, PMI eller IPMA
  • Certifiering inom ITIL Foundation v3

Intresserad? Ta kontakt med David Lundgren på david.lundgren@advanze.se, 073-558 35 28.